\

 

Schilderij op Maat

Een uniek en op maat gemaakt schilderij voor jou en jouw interieur.

Natuurlijke aardepigmenten

Elk schilderij wordt geschilderd met handgemaakte verf van aardepigmenten, wat zorgt voor een unieke textuur en kleur.

Warmte & Rustgevend

Mijn schilderstijl kenmerkt zich door het combineren van rustige aardetinten en transparante lagen, wat een rustige en verfijnde sfeer aan je ruimte toevoegt.

Modern & Botanisch

Ik haal mijn inspiratie uit de natuur en vertaal dit naar een moderne en rustige stijl, wat zorgt voor een tijdloos stuk dat blijft boeien en fascineren.

Een rustpunt in je huis

Een uniek, op maat gemaakt schilderij dat naadloos past bij jou en je interieur. Met zorgvuldig opgebouwde lagen van handgemaakte verf, serene aardetinten, en een harmonieuze combinatie van botanische en moderne elementen, krijg je een uniek kunstwerk dat je ruimte transformeert en een blijvende indruk maakt.

Schilderij op maat - Het proces

Stap 1: Maten

Als je een kunstwerk in gedachten hebt voor een bepaalde ruimte, stuur dan een e-mail met daarin de maten die je in gedachten hebt. Als je niet zeker bent van de afmetingen, maar wel de afmetingen van de muur en/of het meubelstuk waar het schilderij boven komt te hangen, mag je die doorgeven. Ik help graag met het vinden van de perfecte afmetingen voor jouw kunstwerk.

Stap 2: Inspiratie & Kleur

Deel foto’s van eerder werk dat je aanspreekt en eventuele inspiratie, kleuren of textiel uit je interieur die je wilt laten terugkomen in het schilderij. Deze foto’s gebruik ik als referentie om een uniek kunstwerk op maat te maken.

Stap 3: Offerte & Aanbetaling

Na het bespreken van de maten en details ontvang je een formele offerte, en vraag ik om een aanbetaling van 50% om te beginnen met het schilderij op maat.

Stap 4: Voortgang & Feedback

Tijdens het schilderproces stuur ik bij de start (compositie schets + kleurenpalet) en op een punt waarbij ik vind dat het een goed moment is voor feedback, voortgangsfoto’s ter beoordeling. Samen voegen we de laatste details toe totdat het schilderij perfect is.

Als de kleur van de lijst nog niet is bepaald, kunnen we hier bespreken welke kleur het beste bij het schilderij en het interieur past.

Zodra het schilderij is ingelijst, wordt het resterende bedrag gevraagd voordat het wordt verzonden.

Aanvraag Schilderij op maat

Neem bij vragen of andere overwegingen gerust contact op via de button.

Houd er alsjeblieft rekening mee dat het aantal plekken per maand/kwartaal beperkt is. De levertijd is doorgaans 6-8 weken na ontvangst van de aanbetaling.

In het proces van schilderen en het maken van verf van aardepigmenten vind ik een stuk rust en een groeiende verbinding met de natuur. Het is een manier om te vertragen.

Wat ben ik blij verrast met mijn prachtige geboortebloem. De kleuren, de compositie, het klopt helemaal. 
Het was een feest om het hele pakket uit te pakken, met alle moois. 
Onwijs bedankt Eva. Deze gaat een heel mooi plekje krijgen in mijn nieuwe huis. 

Warme groet,

Sandra

Alle kunstwerken zijn exclusief eigendom van Art&Eva. Alle kunstwerken vallen onder het auteursrecht (zelfs na aankoop). De afbeeldingen, illustraties, kunstwerken en de inhoud van de website mogen niet worden gekopieerd, verzameld of gebruikt voor persoonlijk of professioneel gewin zonder schriftelijke toestemming van Art&Eva.

We care about your privacy. We use cookies and similar technologies to provide the best experience on our website. View Privacy Policy.
Akkoord -->