\

 

De Geboortebloemen collectie

Moderne kunst met een persoonlijke betekenis

Unieke geboortebloemen

Kunst, natuur en symbolische betekenis in één.

Natuurlijke aardepigmenten

Handgemaakte verf van aardepigmenten

Modern & Rustgevend

Minimalistisch en harmonieus in elk interieur.

Kunst met betekenis

Bloemenkunst in een modern jasje met betekenis

In deze mooie collectie wordt het schilderen gecombineerd met de liefde voor de natuur. Door het gebruik van zelfgemaakte verf van aardepigmenten, krijgen de printen een unieke textuur en kleur. Deze prints zijn niet alleen visueel mooi, maar brengen ook een stukje natuur en persoonlijke of symbolische betekenis in huis. Elke maand heeft zijn eigen geboortebloem, met specifieke symbolische eigenschappen.

Een modern en rustig ontwerp dat naadloos past in elk interieur. Laat je inspireren door de harmonieuze tinten verkregen uit aardepigmenten en de symbolische betekenis van de bloemen.

Unieke geboortebloemen prints

Unieke geboortebloemen prints

De geboortbloemen prints zijn een combinatie van kunst, natuur en persoonlijke betekenis. Met aandacht voor detail en zelfgemaakte verf van aardepigmenten hebben deze prints een neutrale kleuren. 

Symbolische betekenis

Elke geboortemaand heeft een specifieke bloem met symbolische eigenschappen. Een geboortebloemen print is dus zowel esthetisch als symbolisch waardevol, waardoor het een prachtig geschenk is of je ruimte meer persoonlijkheid geeft.

Modern & Rustgevend

De geboortebloemen prints onderscheiden zich door hun moderne en minimaltische esthetiek die rust brengt in diverse interieurs zonder overweldigend te zijn. De warme tinten harmonieren makkelijk met elke ruimte dankzij de subtiele neutrale kleuren uit aardepigmenten.

Ontdek de betekenis van bloemen

Breng de schoonheid van de natuur in je huis met de mooie geboortebloemen prints. Elke print heeft een symbolische betekenis en is gemaakt met verf van natuurlijke pigmenten. Of je nu een kunstliefhebber bent of op zoek bent naar een persoonlijk geschenk, de prints bieden een unieke manier om je interieur te verrijken. 

In het proces van schilderen en het maken van verf van aardepigmenten vind ik een stuk rust en een groeiende verbinding met de natuur. Het is een manier om te vertragen.

Alle kunstwerken zijn exclusief eigendom van Art&Eva. Alle kunstwerken vallen onder het auteursrecht (zelfs na aankoop). De afbeeldingen, illustraties, kunstwerken en de inhoud van de website mogen niet worden gekopieerd, verzameld of gebruikt voor persoonlijk of professioneel gewin zonder schriftelijke toestemming van Art&Eva.

We care about your privacy. We use cookies and similar technologies to provide the best experience on our website. View Privacy Policy.
Akkoord -->