\

Over mij

Ik ben Eva, een beeldend kunstenaar, samenwonend met mijn partner en drie kinderen in Nederland.

Schilderen geeft me plezier, rust en een gevoel van verbondenheid. In een talige en snelle wereld zijn beelden en creativiteit krachtig en behulpzaam op verschillende manieren. Ik hoop je een beetje van diezelfde rust en een gevoel van verbondenheid te geven met mijn werk.

Van jongs af aan hield ik van tekenen en schilderen. Ik herinner me nog goed de tekenlessen als 8-jarige en de vrije uren op de middelbare school die ik regelmatig vulde met tekenen. Destijds gebruikte ik daarvoor mijn zelfgemaakte tekenmap.

Maar tussen mijn studententijd en de zwangerschap van mijn dochter heb ik nauwelijks een potlood aangeraakt. Ik studeerde af als kindertherapeut en werk sindsdien met kinderen en hun ouders.

Tijdens mijn zwangerschapsverlof begon ik weer te schilderen. Er was een drang die ik niet kon weerstaan. Mijn schilderspullen lagen altijd op de keukentafel zodat ik ze snel kon pakken, zelfs als het maar voor één minuut was. Zo ontstond mijn eerste werk. Dit is uitgegroeid tot verschillende collecties van beeldende kunst en samenwerkingen.

Nu, 2,5 jaar later, maak ik rustige en verfijnde schilderijen met natuurlijke pigmenten. Steeds meer integreer ik het gebruik van aardepigmenten in mijn praktijk. Deze focus komt niet alleen voort uit de milieubelangen, maar ook vanwege de kleuren, subtiele nuances en texturen die natuurlijke pigmenten bieden.

Als je geïnteresseerd bent in samenwerkingen, kunstlicenties of als je vragen hebt, neem dan vooral contact met me op. Ik vind het leuk om in contact te komen!

We care about your privacy. We use cookies and similar technologies to provide the best experience on our website. View Privacy Policy.
Akkoord -->